H&M for BLB Giveaway

Krásny deň, priatelia. V poslednej dobe sú veľmi populárne fixed gear alebo single speed bicykle hlavne vo veľkých metropolách, kde je mnohokrát tento spôsob prepravy rýchlejší ako automobil. H&M sa o ne tiež zaujíma a rozhodlo sa spojiť s londýnskymi Brick Lane Bikes, ktorých spoločná pánska kolekcia bude uvedená do obchodov už 7. marca a k tejto príležitosti tu mám pre vás perfektný giveaway o oblečenie práve z H&M for BLB. 

Pravidlá súťaže:
Kedže sa zameriavame na bicyklových nadšencov, pošlite mi na môj email george@afakeartist.com fotku vás s vašim pojazdným miláčikom alebo napíšte do komentov ako veľmi by ste chceli tieto kúsky vyhrať a samozrejme musíte byť followerom môjho blogu. Tu máte inšpiráciu. Výsledky budú vyhlásené u mňa na blogu 7. marca. Najkreatívnejší vyhráva!

1. miesto - bunda, košeľa, tričko, šortky
2. miesto - tričko, šortky
nezabudnite uviesť aj kontakt; teším sa na vaše reakcie

It was a plane ride from LAX to O'Hare

Tento víkend sa diali veľké veci. Vďaka mojím pohyblivým gifkám si ma všimli chlapci z Gucci a pozvali ma do Milána spraviť pár vzoriek, či si padneme do oka. Tak sme aj s mojím kumpánom Marťou, s ktorou sme dali dokopy pár slušných záberov, zažili dosť super víkend v spoločnosti dosť skvelých ľudí. Nebudem všetko prezrádzať, pretože fotiek je ešte dosť takže teším sa na pokračovanie.
booyah
jacket - h&m
tshirt - diy
jeans - topshop
sneakers - nike




I - I - I'm hunting, looking for a come-up

Ultimate blogger song!
..this is fucking awesome

Beating hearts

Milujme každý každého.. žiadne predsudky

All went well

Ešte za keď bol sňäh. Teraz je len zima a to je vcelku nuda. Posledné dni som mal možnosť potulovať sa Karlínom a badám, že sa tam dá zašiť do zaujímavých miest. Pre mňa je zaujímavé miesto také, kde si dám buď dobré jedlo alebo dobré pivo alebo oboje. Počas tohto dňa sme sadli do Můj šálek kávy a najviac mi veru ulahodil jahodový cheesecake. Vraj tam podávajú najlepšiu kávu v meste ale tú ja nepijem takže nemôžem posúdiť. Dúfam teda, že sa do tej oblasti budem môcť vracať častejšie.
ako vážnu chuť som naň práve dostal
all clothing - h&m